Noona hoidon tukena

Noona tukee rintasyöpää sairastavan hoitoa

Noona on uusi sähköinen palvelu, jonka tarkoitus on tukea hyvinvointiasi. Se on sovellus, johon voit kirjoittaa kysymyksiä ja lisätä kuvia. Saat Noona-sovelluksen kautta yhteyden rintasyöpähoitajaan. Yhteys on tietoturvallinen, tietosi ja viestisi eivät näy ulkopuolisille. Uusi palvelu on vaihtoehto perinteiselle soittamiselle. Voit kuitenkin edelleen myös soittaa sinua hoitavalle osastolle tai poliklinikalle.

Voit käyttää Noona-sovellusta, kun sinulta on leikattu rintasyöpä ja tilannettasi seurataan tai saat lääkehoitoa. Voit kysyä neuvoa Noonan kautta esimerkiksi oireistasi. Rintasyöpähoitaja vastaa kysymyksiisi arkipäivisin kello 8–15. Voit kuitenkin käyttää palvelua mihin kellonaikaan tahansa. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse.

Syöpähoitaja kysyy sinulta vastaanotolla, haluatko ottaa Noonan käyttöön. Jos haluat, saat käyttäjätunnuksen ja kirjautumisohjeet sähköpostiisi. Tarvitset siis sovelluksen käyttöä varten sähköpostiosoitteen. Lisäksi tarvitset tietokoneen, puhelimen tai tabletin, jossa on internetyhteys.

Kirjaudu Noona-sovellukseen.


Päivitetty: 7.12.2017 9:11