Potilas 
Tietopankki 
Hallinto 
Työnhaku 
 
 
 
Opas sairaalaantulijalle 
Osastojen ja poliklinikoiden kotisivut 
Poliklinikoiden ajanvaraus 
Potilasmaksut 
Potilaan oikeudet ja potilasasiamies 
Potilasturvallisuus 
Hoitoon pääsyn turvaaminen 
Ohjeet 
Vierailuajat 
Yhteystiedot 
Kartat 
Ajankohtaista 
Opetussairaala 
Tiedotteet 
Yhdistykset 
Kirjaudu sisään
Kankaanpään mielenterveyskeskus
 
  
    Toiminta-ajatus      
    Henkilöstö      
    Yhteystiedot      
 
Kankaanpään mielenterveyskeskus vastaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Lavian, Pomarkun ja Siikaisten aikuisväestön psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta tehden yhteistyötä alueensa kuntien perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa. Hoitoon tullaan lääkärin lähetteellä.

Kankaanpään mielenterveyskeskus tarjoaa avo- ja puoliavointa hoitoa. Sairaalahoitoa tarvitsevat potilaat ohjataan hoidettaviksi joko Poriin Satakunnan keskussairaalan osastolle M0 tai Harjavallan sairaalan osastoille. Hoitoon ottaminen perustuu moniammatilliseen ja suunnitelmalliseen tutkimukseen ja tilannearvioon.

Psykiatrian poliklinikka vastaa avohoitona tapahtuvasta vastaanottotoiminnasta. Käynnit voivat olla yksilö-, ryhmä tai perhekäyntejä kullekin potilaalle tehdyn suunnitelman mukaan.

Päiväosasto (8 potilaspaikkaa) on psykiatristen avohoitopotilaiden tutkimus- ja hoitopaikka silloin kun poliklinikkakäynnit eivät riitä, mutta sairaalahoito ei ole tarpeen. Päiväosasto toimii arkipäivisin, hoitopäivän hinta on 7,60 euroa. Päiväosastolla tehdään myös työkyvyn arviointitutkimuksia.

Esite 
 

 

 
 
Paluu 
 
 
 
 
Sivu päivitetty: 13.5.2009