Arantilankoto

Yhteystiedot

 

Kirkkokatu 17
29250 Nakkila

Puhelin
02 674 4275

Asumisyksikön esimies
044 707 9100

 

Arantilankoto tarjoaa kodin pääasiassa aikuisille kehitysvammaisille ihmisille. Meillä on henkilökunta paikalla vuorokauden ympäri. Arantilankoto sijaitsee aivan Nakkilan keskustan tuntumassa.

Arantilankoto on toiminnallinen koti. Meillä on monenlaista aikuisille suunnattua, mukavaa toimintaa. Pääset harjoittelemaan esimerkiksi kodinhoidollisia taitoja: siivousta, pyykinpesua ja keittiötöitä. Tavoitteena onkin, että voit ehkä jonain päivänä muuttaa asumaan vähemmän tuetusti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi asumista sellaisessa paikassa, jossa henkilökunta ei ole yöllä paikalla tai asumista omassa asunnossa. Voit kuitenkin myös asua Arantilankodossa vaikka koko ikäsi.

Arantilankodossa myös vapaa-aika on aktiivista. Meillä kokoontuu joka viikko liikuntakerho, selkokerho ja hyvän olon kerho. Joka toinen viikko meillä kokoontuu musiikkikerho. Voit osallistua kerhojen toimintaan, jos haluat. Lisäksi voit osallistua Nakkilan ja lähikuntien harrastusmahdollisuuksiin. Osallistumme myös tapahtumiin, joita järjestetään Satakunnassa ja jonkin verran myös muualla Suomessa. Kun tekemistä on riittävästi, arkielämäsi Arantilankodossa on mukavaa. Lisäksi toiminta kuntouttaa sinua ja ehkäisee ennalta esimerkiksi mielenterveysongelmia.

Arantilankodosta voi myös tilata selkoryhmän ohjaajakoulutusta. Koulutuksen jälkeen on mahdollista perustaa oma selkoryhmä.

Päivitetty: 18.4.2017 7:38